Ajo-ohjeet GetOnline 2016 -tapahtumaan

GetOnline 2016 starttaa ylihuomenna torstaina klo 12.00 Kainuun ammattiopiston Vimpelin toimipisteessä.

Ammattiopiston pihamaalla tehdään rakennustöitä, joiden johdosta liikennejärjestelyt sekä pysäköinti poikkeavat aikaisemmista vuosista. Torstaina klo 12.00-15.00 sisäänkäynti & koneiden tuominen tapahtuu ohitustien puoleisesta sivuovesta (kartta). Sivuovelle on mahdollista tuoda tavaroita autolla, mutta autojen pysäköinti tapahtuu vain läheiselle hiekkakentälle (Temppukenttä). Pyydämme kaikki kävijöitä huomioimaan tämän, jotta turhaa ruuhkaa ovelle ei syntyisi. Klo 15.00 jälkeen sisäänkäynti tapahtuu ammattiopiston pääovista. Ammattiopiston pihaan pysäköinti on kielletty rakennus- sekä muuttotöiden takia. Autot tulee pysäköidä koko tapahtuman ajan temppukentälle.

ajo-ohjeet