Säännöt

Tapahtuman yleiset säännöt

 1. Pääsylippu on pidettävä ranteessa näkyvillä koko tapahtuman ajan. Pääsylippu on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle.
 2. Kukin osallistuja on velvollinen itse korvaamaan aiheuttamansa vahingot (koskee myös tietoliikennettä) tapahtuman järjestäjälle tai kolmansille osapuolille.
 3. Alkoholin sekä päihteiden nauttiminen ja hallussapito tapahtumapaikalla on kiellettyä. Alkoholin vaikutuksen alainen henkilö poistetaan tapahtumapaikalta!
 4. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan tarvittaessa tapahtuma-alueelta.
 5. Vaarallisten aineiden, räjähteiden, aseiden (niin terä- kuin tuliaseidenkin) ja muiden vastaavien tuonti paikalle on ehdottomasti kielletty.
 6. Järjestyksenvalvojan sana on laki.
 7. Aikuisviihde/lapsille sopimattoman materiaalin katseleminen tapahtumapaikalla on ehdottamasti kielletty.
 8. Mainosmateriaalin ym. jakaminen ja asettaminen näytille on kiellettyä ilman järjestäjän lupaa.
 9. Varaamme oikeuden tiivistää rivejä poistamalla ryhmien väliin tai sisään jätetyt tyhjät paikat ryhmiä/konepaikkoja liikuttamalla.

Kaikki säännöt on tehty noudatettaviksi. Yleensä sääntöjen rikkominen johtaa vakavaan varoitukseen ja toisesta varoituksesta paikalta poistamiseen. On kuitenkin mahdollista, että rikkomus johtaa välittömästi paikalta poistamiseen mikäli rikkomus on todella räikeä.

Jos henkilöltä löydetään tapahtuman aikana alkoholia tai kiellettyjä päihteitä hänet poistetaan välittömästi tapahtumasta ilman varoituksia. Tämä koskee AIVAN POIKKEUKSETTA kaikkia.

Tapahtuman alussa suoritetaan lyhyt tarkastus jonka yhteydessä tarkastetaan asiakkaiden laukut ja reput kiellettyjen aineiden varalta. Tarkastus suoritetaan kaikkien turvallisuuden takaamiseksi. Kiitämme kärsivällisyydestä tarkastuksen suhteen!

Pelien säännöt

Käytämme turnauksissamme Suomen Elektronisen Urheilun sääntöjä, ja ne löytyvät pelikohtaisesti täältä.

http://seul.fi/esports/pelisaannot/

Tupakointi

Tupakointi tapahtumapaikalla (sisätiloissa) on ehdottomasti kiellettyä. Tupakointi tapahtuu vain siihen osoitetulla paikalla.

Verkko

Kiellettyjä asioita ovat:

 • NetBEUI-protokolla
 • DHCP-palvelin/palvelu
 • Sniffaus ja skannaus, ping floodaus, DoS-hyökkäykset, nuket
 • Ns. piraattipalvelimet
 • yms. verkon toimintaa ja tietoturvaa häiritsevät asiat.

Verkon liikennettä tarkkaillaan, joten sääntöjen rikkojat kyllä löydetään tavalla tai toisella. Mikäli havaitset verkossa jotain sääntöjen vastaista käytöstä, olet velvollinen ottamaan yhteyttä järjestäjiin. Järjestäjät eivät kuitenkaan voi ottaa mitään vastuuta verkossa tapahtuvasta liikenteestä.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeudet sääntöjen mahdollisiin muutoksiin.