Kilpailut

Perinteisesti GetOnline:ssa on tiedossa jälleen kerran huikeampaakin huikeampia mittelöitä niin joukkue- kuin yksinpeleissäkin!

Palkintoja ja kilpailuja päivitellään sitä mukaa, kun ne varmistuvat.

Mikäli haluamaasi peliä ei löydy ohjelmasta, voit ehdottaa sitä järjestäjille Discordissa.

Peliturnauksiin ilmoittautuminen:

tms.garde.fi

Counter-Strike 2

Palkinnot:

1. 250€ (Paras palkitaan)

Counter-Strike 2: Wingman

Paras palkitaan

NHL24

Paras palkitaan

Tekken 7

Paras palkitaan

CTR: Nitro-Fueled Tournament

Paras palkitaan

Palkinnot:

1. Pilkkisetti

Heittokompo

Paras palkitaan

Pelintekokilpailu

1. Palkinto: 150€

AIHE: CRAZY ja CITY (pelin tulee jollain tavalla liittyä näihin sanoihin)

Kilpailun aihe tapahtumapaikalla to 19.10. klo 16.00 ja syötetään sen jälkeen sivustolle näkyviin. Ilmoittaudu kilpailuun lähettämällä lyhyt esittely tekijöistä otsikolla "GetOnline 2023 pelintekokilpailu" osoitteeseen arto.moilanen !@! garde.fi.

Pelintekokilpailu päättyy la 21.10. klo 17.00. Palautus tapahtuu lähettämällä pelin pitch + video jakamalla se esim. OneDriven tai Google Driven kautta arto.moilanen !@! garde.fi otsikolla "GetOnline 2023 pelintekokilpailu palautus" tai pitämällä tapahtumapaikalla Live demon.

Arvostelukriteerit:
- design
- tekninen toteutus
- monetisaatiosuunnitelma

Demokompo

1. Palkinto: 150€

Vapaa visuaalinen demokilpailu.  Ilmoittaudu kilpailuun lähettämällä lyhyt esittely tekijöistä otsikolla "GetOnline 2023 demokompo" osoitteeseen arto.moilanen !@! garde.fi.

Demokompo päättyy la 21.10. klo 17.00. Palautus tapahtuu lähettämällä demo jakamalla se esim. OneDriven tai Google Driven kautta arto.moilanen !@! garde.fi otsikolla "GetOnline 2023 demokompo palautus" tai pitämällä tapahtumapaikalla Live demon.

Arvostelukriteerit:
- näyttävyys
- tekninen toteutus

Huom! Garde-Party ry ilmoittaa verottajan ohjeen mukaisesti palkinnot Tulorekisteriin. Palkintoja ei luovuteta ilman ilmoitukseen tarvittavia tietoja. Lisätietoa: verottajan sivustolta.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.