Kompoilmoittautuminen avautuu 12.10.

kompot_ilmo

 

 Keskiviikkona 12.10. avataan pää- ja semikompojen ilmoittautuminen

Pää (Overwatch & CS:GO)- ja semikompoihin (Dota 2 & League of Legends)  ilmoittautuminen avautuu ensi keskiviikkona 12.10. klo 18.00 alkaen. Ilmoittautuminen tapahtuu PMS -järjestelmässä, joka toimii myös tänä vuonna lippukauppana. Jotta voit ilmoittautua kompoihin, tulee sinulla olla tunnus PMS-järjestelmään sekä tietenkin konepaikkalippu ostettuna tapahtumasta.

Huom! Henkilö voi osallistua vain toiseen pää- ja semikompoista! Eli: pääkompoista voi osallistua joko Overwatch:n tai CS:GO:n. Semikompoista voit osallistua vain toiseen, Dota 2:n tai LoL:n. Pää- ja semikompojen pelit on ajoitettu niin, että kompoja pelataan aikataulullisesti rinnakkain.

Minikompojen ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. Minikompot pyörivät oman aikataulunsa mukaisesti, jolloin niiden osalta voi tulla päällekkäisyyttä semi- ja pääkompojen kanssa. Kaikki pelattavat kompot löydät myös Kilpailut -sivulta.  Kompojen pelaaminen aloitetaan torstaina 27.10. klo 19.00 alkaen.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä meihin sähköpostitse: golinfo@garde.fi

Jos et ole vielä ehtinyt ostaa lippua, on nyt sen aika. TÄSTÄ LIPPUKAUPPAAN!