Vastaa pelaajan hyvinvointikyselyyn NYT

kukkahattu_suosittelee

Kukkahattu suosittelee GOLeja. Vastaa pelaajan hyvinvointikyselyyn ja voita leffaliput! GetOnline 2015  on mukana rakentamasta vastuullista pelikulttuuria yhteistyössä Pelitaito-projektin kanssa.  Vastuullisesta pelaamisesta huolehditaan koko tapahtuman. Messupäivänä lauantaina 24.10. on niin nuorten kuin myös vanhempien mahdollista tutustua pelikulttuuriin ja sen eri ilmiöihin sekä vastuulliseen pelaamiseen. Osana projektia toteutetaan Pelaajien Hyvinvointikysely, johon toivomme jokaisen tapahtumaan osallistuvan sekä muutenkin pelaamisesta kiinnostuneen vastaavan.

Miksi pelaat? Mitä hyötyä pelaamisesta voi olla? Voiko pelaamisesta aiheutua jotain haittaa? Vastaa pelaajan hyvinvointikyselyyn tiistaihin 20.10. mennessä. Kyselyn tulokset julkaistaan GetOnline 2015 -tapahtumassa.

Kyselyyn pääset: https://my.surveypal.com/Hyvinvointikysely-GetOnline2015

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan leffalippuja! Muista käydä vastaamassa kyselyyn ja auta niin GetOnline -tiimiä, Garde-Party:a sekä Pelitaito-projektin työryhmää pelikulttuurin edistämisessä.