GetOnline 2015 – Ensimmäinen kompo pelataan 28.6.2015!

Nyt on aika viritellä kilpailuvietti kohdilleen ja aloittaa valmistautuminen GetOnline 2015 -kompoihin. Ensimmäinen kompo nimittäin pelataan sunnuntaina 28.6.2015 kello 20.30! Palkintona lippu GetOnline 2015 -tapahtumaan.

Kompon säännöt: Ohjeet kompoon julkaistaan http://www.getonline-lan.net/ sivustolla sunnuntaina kello 20.30. Ensimmäinen sääntöjen mukaan toiminut henkilö voittaa itselleen ilmaisen konepaikan GetOnline 2015 -tapahtumaan. Kompoon osallistujien ei tarvitse tehdä mitään ennakkovalmisteluja. Osallistumiseen riittää että olet kompon alkaessa koneen äärellä valmiina odottamassa ohjeita. Joko jännittää? Meitä ainakin!

Ajankohtaisia tietoja julkaistaan myös Garde-Party:n sekä GetOnline 2015 -tapahtuman Facebook-sivuilla.

Ps. Olethan käynyt jo tykäämässä Facebook-sivuistamme sekä osallistumassa tapahtumaan?