Yhteistyökumppanit

GetOnline on yli 10 vuoden ajan ammattitaidolla työstetty verkkopelitapahtuma. Yhteistyökumppanimme mahdollistavat tapahtuman jatkuvuuden ja kehittämisen vuodesta toiseen. GetOnline on oivallinen tilaisuus yhteistyökumppaneillemme tuoda esille omaa toimintaansa tapahtuman yhteydessä esimerkiksi julistemarkkinoinnilla tai jopa omalla standilla tapahtumassa. Tarjoamme erilaisia yhteistyökumppanuus-paketteja, jotka ovat myös räätälöitävissä toiveiden mukaisesti.

Haluatko mukaan yhteistyökumppaniksemme? Ota meihin yhteyttä.

Markkinointi & Viestintä

Sami Pyy
040 041 9249
sami.pyy (at) garde.fi

 

 

 

Kaisanet Perinteinen pääsponsorimme on ollut tapahtumamme selkäranka jo yli 10 vuotta tarjoten kuitulaajakaistan ja verkkotekniikkaa tapahtumaamme.

 

 

Kaisanet tarjoaa nyt myös toimivan ja palvelevan nettikaupan, tervetuloa ostoksille.

biorex

 

 

 

 

Kajaanin ydinkeskustassa sijaitseva Bio Rex Kajaani on avattu vuonna 2004. Yli kymmenen vuoden ajan leffateatteri on toiminut kainuulaisten ihmisten sekä myös paikallisten yritysten kohtauspaikkana. Moderni ja valoisa leffateatteri onkin kaupungin yksi suosituimmista vapaa-ajanviettopaikoista, keräten parhaimmillaan liki 80 000 katsojaa vuodessa.

 

Critical Force on kajaanilainen mobiilipeliyritys, joka kehittää kilpailullisia online-moninpelejä mobiililaitteille. Yrityksen ensimmäinen iso julkaisu, Critical Ops, on ladattavissa iOS ja Android -alustoille.