Kioski

Kioski

Tapahtuman Info-tiski palvelee 24h vuorokaudessa. Infossa myytävät tuotteet voit maksaa joko käteisellä, tai kortilla. Osa tuotteista on maksettavissa myös verkkopankissa ja ne näkyvät PMS:ssä Kioski -sivulla. Infon löydät pääovien luota.

Pitsatilaukset

Aiemmista vuosista poiketen, voit maksaa pitsatilauksen nyt myös kortilla, tai verkkopankissa! Käteisellä maksaminen onnistuu myös. Tilausajat näet aikataulusta. Muistathan tehdä tilauksen viimeistään muutamaa minuuttia ennen määräaikaa, jotta tilauksesi kerkeää mukaan.

  1. 1. Kirjaudu sisään PMS ja mene Kioski -sivulle.
  2. 2. Jos haluat valita valmiin pitsan, klikkaa pitsaa ja siirry maksamaan
  3. 3. Jos haluat pitsan omilla täytteillä, paina “Luo oma fantasia pitsa” ja valitse täytteet. Tämän jälkeen siirry maksamaan
  4. 4. Varmista, että tilaus on oikein ennen maksamista
  5. 5. Valitse sopiva maksutapa. Jos haluat maksaa kortilla, tai käteisellä, valitse “Maksu käteisellä tapahtumapaikalle”, ota tilausnumerosi ylös ja käy suorittamassa maksu infoon. Jos maksat tilauksen verkkopankissa, ei infossa tarvitse käydä.
  6. 6. Voit seurata tilauksen etenemistä Tilaukseni -sivulta
  7. 7. Kun tilaus on saapunut tapahtumapaikalle, Tilaukseni -sivulla on teksti “tilaus on haettavissa tapahtuman infosta." Asiasta ilmoitetaan tuttuun tapaan myös äänentoistolaitteilla ja screeneillä.

Huom! Kaikki pitsatilaukset tehdään PMS-järjestelmän kautta.

Ongelmatapauksissa ota yhteys infoon.